PARTNERS

Om het concept van ecce succesvol uit te werken, wil ecce samenwerken met een aantal belangrijke partners.

ESAT LEUVEN

Er was nood aan een partij die kon instaan voor de technische uitwerking. Dit betekent het uitwerken van een geschikte technologische aanpak om de lichtjes synchroon te laten knipperen, en dat voor een beperkte kost. Hiervoor is er een samenwerkingsovereenkomst opgesteld met ESAT, het departement elektrotechniek van de KULeuven. Zij nemen de volledige uitwerking op zich en leveren ons een technisch ontwerp van ons product.

DEKIMO

De geschikte technologie moet ook gefabriceerd worden op voldoende schaal. Hiervoor wordt er samengewerkt met het bedrijf Dekimo dat instaat voor PCB-assemblage. Naast het aanleveren van de componenten zorgt Dekimo ook voor de fabricage.

KREATIVGEEK

Voor de uitwerking van het omhulsel voor het ecce-lampje in de auto, kwamen we terecht bij dit Leuvens bedrijfje. KreativGeek heeft voor ons een lasercut-ontwerp gemaakt en reeds enkele prototypes geproduceerd. Ook staan ze in voor het programmeren van het PCB-ontwerp.

REINHART CROON

Ook de grafische vormgeving is erg belangrijk voor ecce. Ecce wil daarom de vormgeving hoogwaardig uitwerken, zowel het lichtje in de auto als aan de fiets, maar ook de communicatie in het algemeen. Ecce is erg blij dat tekenaar Reinhart Croon ons logo heeft willen ontwerpen, mee heeft gedacht over de naam en slogan, en steeds bereikbaar is voor vragen in verband met de grafische vormgeving en communicatie van ecce.

 

©2020 door ecce. Met trots gemaakt met Wix.com